Ampliem l’Escola de Mares i Pares

L’AMPA del Parc del Guinardó ha arribat a un acord amb l’AMPA de l’Estel Guinardó per compartir les xerrades i tallers de l’Escola de Mares i Pares amb les comunitats educatives de les dues escoles. És una col·laboració que ens fa molta il·lusió i que esperem que sigui llarga i profitosa.

La primera de les xerrades compartides serà sobre Educació Sexual i tindrà lloc dilluns 18 de desembre, a les 16:45h, a la nostra escola. Com sempre, l’AMPA oferirà servei d’acollida gratuït.

Xerrada sobre Educació Sexual, a càrrec d’Eva Martínez

Una part important de la nostra recerca del plaer i de satisfacció de les nostres necessitats és impulsada per la nostra sexualitat, entesa com la força que ens orienta al benestar, i no només com totes aquelles conductes vinculades a aspectes eròtics o genitalitzats. La sexualitat forma part del nostre desenvolupament humà, es construeix progressivament des del moment del naixement i es viu de maneres diferents durant cada etapa de la nostra vida.

Com a educadores, cal tenir clar de quina manera podem acompanyar els nostres infants i joves per tal d’enfortir-los en la descoberta de la pròpia sexualitat. Explorarem què és allò habitual i natural en cada etapa evolutiva, i quin tipus d’acompanyament podem oferir per tal d’ajudar-los a construir una sexualitat sana i lliure.

Eva Martínez és mestra, terapeuta i formadora. Col·laboradora habitual en publicacions de temàtica educativa. Co-autora del llibre “Educació Emocional i família: el viatge comença a casa” (Ed. Graó), i autora de “Sota la pell del llop: Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals” (Ed.Graó). Responsable de formació de l’Associació Arae.

Subscriu-te

Rebràs tota la informació sobre activitats i notícies de l'AFA al correu electrònic.

Categories

Instagram de l’AFA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.