Gegants, Lleones i Lleons del Parc

Aquestes dues comissions treballen en paral·lel per coordinar i dinamitzar la colla Gegants del Parc i el grup de percussió que l’acompanya, les Lleones i Lleons del Parc. El dia de la rua les dues comissions uneixen esforços perquè la sortida de la colla sigui un èxit.

La comissió de Gegants realitza les gestions necessàries per participar a les rues,  i coordina els grups de nens i nenes voluntàries per portar els capgrossos que han fet a l’escola, a la classe de plàstica.

La comissió de Percussió organitza el taller en horari extraescolar on s’hi poden apuntar nens i nenes de totes les edats i també pares i mares per aprendre i practicar els ritmes que tocaran a la rua.

 

Els orígens

Aprofitant que els alumnes de 6è del curs 2013/14 havien creat a plàstica una dotzena de capgrossos, amb el lleó de la font al capdavant, des de l’AMPA vam decidir donar-los vida i el 2014/15 vam formar la colla Gegants del Parc.

El primer objectiu de la colla era sortir per la Festa Major del Guinardó. Va ser un èxit de convocatòria i de participació per part de les famílies i ens vam adonar que calia música per acompanyar els capgrossos. De manera que el curs 2015/16 l’AMPA va promoure la formació d’un grup de percussió organitzant un taller adreçat a tota la família.

El grup de percussió va fer la primera sortida el curs 2015/16 al Cercavila escolar de Santa Eulàlia, al febrer, i va acompanyar per primer cop els Gegants del Parc per la Festa Major del barri, al maig.

Contacte: gegantsparcguinardo@gmail.com i percussio.afa.epdg@gmail.com

Subscriu-te

Rebràs tota la informació sobre activitats i notícies de l'AFA al correu electrònic.

Categories

Instagram de l’AFA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.