Benvinguts i benvingudes!

Aquesta setmana comença el nou curs escolar 2017-2018 i des de l’AMPA Parc del Guinardó ho tenim tot a punt per donar suport a les famílies de l’escola oferint-vos tots aquells serveis i recursos que estan al nostre abast.

Primer de tot, volem aprofitar aquest text per donar la benvinguda a les noves famílies que s’incorporen a l’escola. Esperem que al nostre centre us hi trobeu tant a gust com nosaltres i us volem dir que estem a la vostra disposició per resoldre tots aquells dubtes que tingueu en relació a les tasques i el paper que juga l’AMPA a l’escola Parc del Guinardó. Pensant especialment en vosaltres, el proper divendres 29 de setembre celebrarem una festa i berenar de benvinguda pel nou curs a les 16:30 al pati de l’escola. Hi esteu tots convidats!

Pel que fa als serveis que ofereix l’AMPA a les famílies, l’acollida de matí i de tarda (SAM i SAT) ja estarà disponible des del primer dia d’escola per a totes aquelles famílies que ho necessitin, de 7:30 a 9 al matí i de 16:30 a 17:00 a la tarda. Les activitats extraescolars començaran el dilluns 18 de setembre. Per saber amb més detall quines s’ofereixen podeu consultar l’apartat corresponent d’aquest web.

El dimecres 20 de setembre es farà un tastet de tres extraescolars, una ja existent, ioga, i dues que es volen oferir de noves aquest any: escacs i cant coral. Veniu amb els vostres fills per participar al taller que ens ha preparat l’escola de música UT i aprofiteu per rebre informació sobre la nova extraescolar d’escacs que farem al migdia i les ja tradicionals classes de ioga.

D’altra banda, el dilluns 18 de setembre també es reprenen les reunions mensuals de l’AMPA, que com sempre es faran a les 21:00. Com podeu veure en aquest web, l’AMPA Parc del Guinardó organitza cada curs un munt d’activitats i de serveis, i això requereix la participació d’un equip humà ampli i molt divers. La participació activa dels socis sempre hi és benvinguda! Hi ha moltes maneres de contribuir a fer rutllar els serveis i activitats de l’AMPA, fins i tot per a aquells que tenen molt poc temps disponible. Si voleu ajudar-nos, poseu-vos en contacte amb nosaltres i i, segons els vostres interessos i disponibilitat, us indicarem quines són les millors maneres de fer-ho!

Que tinguem tots un molt bon inici de curs!

Subscriu-te

Rebràs tota la informació sobre activitats i notícies de l'AFA al correu electrònic.

Categories

Instagram de l’AFA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.