El camí a l’escola no té per què ser el lloc on creuar-se només amb el llop

Hola, dijous al matí les personetes de primer i segon han fet la segona sortida pel barri, per anar a les botigues que s’han adherit al camí escolar, oferint-se com a Botiga amiga!

El seu paper és clau, si pensem que el camí escolar està pensat perquè a partir dels 9 anys aquestes personetes que encara ens agafen de la mà per anar al cole (algunes més que altres…), puguin anar soles o en grup a l’escola.

Aquest repte per adults i infants l’hem de treballar entre tota la comunitat. Durant dos cursos a l’escola, juntament amb l’institut Goya, s’ha treballat des de diferents punts: coneixent l’aranya (carrers més freqüentats del camí a l’escola) i analitzant els punts febles i les coses a millorar, aquest punt amb ajut d’un grup d’estudiants d’arquitectura. El resultat s’ha portat al districte, amb l’objectiu que ho considerin en les properes actuacions.

Enguany els hi demanen complicitat a les botigues, farmàcies, perruqueries, algun bar i equipament per què siguin un referent en el camí que faran cada dia, nens i nenes durant molts anys, un lloc on acudir en cas de necessitat, i als que se’ls hi dóna la informació de telèfons del cole i l’institut i guàrdia urbana, tot de mà de les pròpies personetes, perquè així hi posen cara al seu entorn urbà més proper.

Una enganxina de color verd serveix per visibilitzar les botigues amigues, amb el mateix logo que el dia 6 de juny pintaran als passos de vianants propers a l’escola i que celebrarem amb una festa que organitzarà l’escola aquell dia per la tarda. T’hi apuntes?

Comissió camí escolar

Subscriu-te

Rebràs tota la informació sobre activitats i notícies de l'AFA al correu electrònic.

Categories

Instagram de l’AFA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.