Equipaments

A la comissió duem a terme gestions per a la millora dels equipaments i l’entorn de l’escola. Aquests són alguns dels projectes que impulsem o als que donem suport:

Millora dels punts crítics del barri

Hem recollit les inquietuds que hi ha per part de les famílies sobre la seguretat vial a l’entorn de l’escola i hem lliurat a l’OAC del barri i a l’oficina tècnica d’Horta Guinardó un informe amb els punts crítics que caldria millorar. Gràcies a aquestes gestions ja s’ha portat a terme una actuació pressupostada en 30.000€. Detalls de l’actuació:
1. Proposta de millores elaborada pels tècnics del districte que inclou moure la paperera del costat de la parada del 117, reparar el camí d’entrada al parc al costat de la caseta dels jardiners, ampliar la vorera on hi ha els contenidors d’escombraries, desplaçar la plaça d’aparcament de mobilitat reduïda i fer canvis en les baranes.
2. Pla elaborat per la Guàrdia Urbana per reduir la velocitat dels cotxes i augmentar la seguretat dels vianants, que inclou millores en els senyals de pas de vianants i reforços de les bandes rugoses.

Camí escolar

La comissió s’ha posat en marxa amb l’AMPA-Institut Goya per començar un projecte que té com a finalitat que els alumnes coneguin el seu barri, el visquin i s’hi sentin segurs. I que culminarà amb la inauguració d’un “camí escolar”.

Posem a to l’escola

Des de la comissió donem suport a l’escola per a la gestió d’aquesta activitat. Es tracta d’una activitat col·laborativa i lúdica en què hi participen mestres i famílies. Durant la jornada, que se celebra en dissabte, es realitzen tasques de reparació i de manteniment dins de les instal·lacions de l’escola. Els participants s’apunten voluntàriament per col·laborar en allò que prefereixen. Mentrestant els nens i nenes juguen sota la supervisió de pares i mares voluntaris. En finalitzar la feina, l’escola convida els participants a reposar forces amb una botifarrada molt especial.

Subscriu-te

Rebràs tota la informació sobre activitats i notícies de l'AFA al correu electrònic.

Categories

Instagram de l’AFA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.