Extraescolars 2023-2024

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió d’extraescolars us enviem l’oferta d’activitats extraescolars que s’oferiran el proper curs 23-24 a l’escola Parc del Guinardó.

  1. Cal ser soci de l’AFA per poder participar de qualsevol activitat organitzada per aquesta, si teniu dubtes si sou o no, o qualsevol altre consulta relacionada amb aquest fet, podeu contactar al mail: afa.epdg@gmail.com.
  2. Hi ha quatre entitats externes que organitzen i gestionen les activitats :7 d’aventura, CB Guinardó, Peona i Peó i aquest any estrenem My Extra English.
  3. L’ horari és de dilluns a dijous en la franja horària de 16.30 a 18.00h, a excepció del bàsquet que és fins les 18:30.
  4. Cada entitat gestiona les seves inscripcions, més avall veureu els links per apuntar-vos en aquelles que estigueu interessat/des.
  5. TERMINIS: del 13 de juliol al 8 de setembre, periode per inscriure’s i començar el 18/09/2023 l’activitat. Aquells infants apuntats després del 9/9/23 començaran l’activitat a l’octubre.
  6. Percussió és una activitat que organitza des de la pròpia AFA, ( no hi ha cap entitat darrera). CAL adreçar-se directament al mail de percussió, aquesta és una activitat Intergeneracional ( ja que es fa en família si es vol).

A continuació teniu la graella extraescolars Parc del Guinadó 2023-2024 on apareixen totes perquè pugueu organitzar-vos.

graella_extraescolars_23-24

Subscriu-te

Rebràs tota la informació sobre activitats i notícies de l'AFA al correu electrònic.

Categories

Instagram de l’AFA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.