Xerrada: «Acompanyament del dol en els infants»

Un dels temes més votats en l’enquesta de l’Espai de Formació per a les Famílies de l’AFA va ser l’acompanyament dels infants en processos de dol. És per això que la comissió ha organitzat la xerrada «Acompanyament del dol en els infants», que tindrà lloc en format virtual aquest dijous, 3 de maig, a les 19 h.

Totes les persones transitem episodis de pèrdues, ja sigui per la mort d’algun ésser estimat o per algun canvi important en les nostres vides. Com a conseqüència d’aquests canvis, experimentem diversos estats afectius (sovint difícils i dolorosos) on ens adaptem a la nova situació, i on transitem totes les emocions i les dificultats que se’n deriven.

En aquesta trobada parlarem sobre l’acompanyament del dol en els infants, i sobre quines actituds adultes poden ajudar-los en els seus processos. També parlarem sobre tot allò que es pot fer a casa per tal de crear contextos emocionalment segurs per poder elaborar i tancar adequadament el procés de dol.

La formadora que s’encarregarà de la xerrada és Eva Martínez Pardo, mestra, formadora i terapeuta. Està formada en Teràpia Gestalt i Pedagogia Sistèmica. És autora de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó) i coautora de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó).

Subscriu-te

Rebràs tota la informació sobre activitats i notícies de l'AFA al correu electrònic.

Categories

Instagram de l’AFA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.